Kaart laden...

Als u deze persoon wenst te contacteren, kunt u inloggen met uw account, of registreren om een nieuwe aan te maken.

Met een geregistreerd account kunt u deze persoon contacteren en toevoegen aan uw favorieten.

Deze oppas contacteren?

Voor €16,95 krijgt u volledige toegang tot onze database!

Registreer

Oppas Eurydice Denise

Introductie

WAAR KOMT UW KIND TERECHT?

Gastouderopvang is een erkend initiatief van de overheid. Dit brengt de garantie met zich mee dat uw kind in goede handen is. Samen met de consulenten van Humanitas, die in het hele land werkzaam zijn, zorgen wij gastouders voor professionele begeleiding en ondersteuning van uw kind in een veilige omgeving.

NET ALS THUIS

Spelen met andere kinderen in een huiselijke omgeving, samen naar de markt, samen een spelletje doen en als je een keertje niet zo lekker bent fijn op de bank luisteren naar een verhaaltje. Zo ziet het leven bij een gastouder eruit.

WAT DOE IK?

Ik bied kleinschalige opvang in mijn huis, dat ik helemaal aangepast heb aan de behoeften van de kinderen waar ik op pas. Om de kinderen bezig te houden en een leuke dag te bezorgen heb ik altijd een dagactiviteit waarmee hun creativiteit en fantasie de vrije loop kan. Dit wordt dikwijls afgewisseld met leerzame spelletjes om er zo voor te zorgen dat het kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen.Om het kind na die actieve uurtjes wat rust te gunnen heb ik natuurlijk ook elke dag een middagdutje, gevolgd door een warme maaltijd!

TIJDEN

Ik ontvang kinderen van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 19:00 uur. De mogelijkheid voor opvang buiten deze tijden is met onderling overleg ook mogelijk, hierbij moet echter vermeld worden dat het tarief dan aangepast zal worden.

Voorkeur oppastijden

  OchtendMiddagAvond
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo


sluiten